vår filosofi
är att det finns inget bättre än att vara i bergen, oavsett om du åker skidor, bräda, klättrar i berg eller färdas med skoter. Vår målsättning är att du som går kurs hos oss efteråt ska känna att du fått med dig kunskap som ökar ditt intresse för att ge dig ut på nya äventyr – men med den respekt och kunskap som krävs för att kunna genomföra dina drömmar.

 
 

Integritets- och personuppgiftspolicy för Åre Lavincenter – European Avalanche Management Group AB (i enlighet med GDPR den 25 maj 2018).

 

Personuppgiftsansvarig: European Avalanche Management Group AB

 

European Avalanche Management Group AB (EAMG) och Åre Lavincenter (varumärke under EAMG) för register över namn, adress, telefonnummer och e-post på kunder som anlitar EAMG. Detta görs i enlighet med svensk bokföringslag (1999:1078). Information i detta register kan inte raderas.

EAMG samlar in namn, adress telefonnummer och e-post på samtliga som deltar vid EAMG utbildningar. Detta för att administrera kursverksamheten. Efter genomgången kurs sparas informationen tillsammans med uppgifter om vilken/vilka kurser som personen genomgått. Detta gör att deltagare enklare kan få intyg om tidigare genomförda kurser. Informationen i detta register raderas vid begäran från den enskilda personen.

EAMG överlämnar namn, e-postadress och information om genomförd utbildning över de som deltar på SVELAV-utbildningar till Naturvårdsverket i enlighet med regelverket för utbildningsorganisationen SVELAV. EAMG tar ej ansvar för denna information utan hänvisar till Naturvårdsverket för mer information och/eller radering från registret.

För att se, hantera och/eller radera din information.